Radisson Blu Waterfront Hotel


boka hotell i StockholmRadisson Blu Waterfront Hotel är ett nybyggt lyxhotell med ett strategiskt läge, beläget mitt i hjärtat av Stockholm och precis intill Stockholm Waterfront Congress Centre. Hotellet vänder sig till alla typer av gäster, men kanske framförallt till den som behöver övernattning i samband med konferenser och mässor.

Närhet till konferensmöjligheter

Stockholm Waterfront Congress Centre är en av regionens främsta evenemangs- och konferensanläggningar. hotell stockholm centraltDär finns 21 mötesrum och lokaler på sammanlagd 14 000 kvadratmeter. Eftersom hotellet är sammanbyggt med denna anläggning kan man enkelt ta del av dessa lokaler som har den senaste tekniken och moderniteterna. Även om man inte är affärsresenär är hotellet ett bra val eftersom hotellet ligger med gångavstånd till hela huvudstadens attraktioner, sevärdheter, nöjesplatser och restauranger.

Rum med vacker utsikt

Radisson Blu Waterfront Hotel har 414 rum och sviter, alla med gratis trådlöst internet. Många av rummen har en vacker utsikt över Riddarfjärden. Det finns en restaurang, RBG Bar & Grill som serverar internationell mat med svensk touch. Det finns också en mysig lobbybar och ett gym på hotellet. I mån av plats erbjuds hotellets gäster parkering i garage.

Klicka här för att se mer hotell i Stockholm.