Radisson Blu Royal Viking Hotel


boka hotell i StockholmPrecis intill Stockholms Centralstation ligger Radisson Blu Royal Viking Hotel. Mer strategiskt och centralt läge går knappast att hitta i vår huvudstad. Hotellet passar både den som söker efter storstadspuls och den som föredrar avkoppling. Såväl familjer som affärsresenärer hör till hotellets nöjda gäster.

Från standard till svit

hotell stockholm centraltRadisson Blu Royal Viking Hotel har 459 rum totalt och de är indelade i flera olika rumskategorier, exempel standard, business och svit, så att man enkelt kan få den typ av rum som passar ens plånbok. Rummen har också olika design och inredningsstolar, från en klassisk svensk inredningsstil till en modern internationell design. Alla rum har trådlöst internet. I hotellet finns även ett garage med parkeringsservice.

Konferens, SATS-gym och SKYBAR

Om man planerar att arrangera en konferens så är Radisson Blu Royal Viking Hotel ett bra val med tanke på hotellets läge, men också för att hotellet rymmer 13 stycken konferenslokaler i olika storlekar. På hotellet finns den välrenommerade restaurangen Stockholm Fisk likväl som den välkända Skybar som ligger belägen på nionde våningen med utsikt över hela huvudstaden. Hotellet har också en lobbybar, ett välutrustat SATS-gym samt en relaxavdelning med bastu och jacuzzi.

Klicka här för att se mer hotell i Stockholm.