First Hotel Reisen


boka hotell i StockholmFirst Hotel Reisen är ett hotell med gamla anor. Dess historia sträcker sig ända till 1750-talet. Idag är First Hotel Reisen ett förstklassigt hotell med en klassisk och charmig atmosfär kombinerat med modern design och dagens bekvämligheter.

En av Stockholms tre bästa barer

First Hotel Reisen har ett vackert läge. Det ligger beläget mitt i Gamla stan, precis vid vattnet och nära Kungliga slottet. För den som vill shoppa, njuta av nöjesliv och restauranger eller titta på huvudstadens sevärdheter har hotellet därför ett bra läge. Hotellet är känt för sin höga servicenivå. Det finns en trevlig restaurang på hotellet, Restaurang Reisen och en bar, Reisen Bar, som flertalet gånger har nominerats som en av Stockholms tre bästa barer. Vidare finns ett spa på hotellet.

Lyxiga rum med vacker utsikt

Hotellet har 144 rum och sviter.boka ett hotell i stockholm centralt Många av dem har en vacker utsikt över Stockholm Ström och Skeppsholmen. Alla rum har gratis tillgång till trådlöst internet. Flera av rummen har även balkong, privat bastu och jacuzzi. Det finns möjlighet till att arrangera mindre konferenser och möten på hotellet och First Hotel Reisen har också ett samarbete med Sjöfartshuset som ligger i grannfastigheten, vilket möjliggör även större arrangemang.

Klicka här för att se mer hotell i Stockholm.